Vrijheid voor vrouwen die slachtoffer zijn van mensenhandel

De rosse buurt is een groeiend probleem in Nederland, maar dankzij onze CBN-partners steunen we 2BFree, een project dat de rehabilitatie van vrouwen die slachtoffer zijn van mensenhandel ondersteunt. Door deze bediening ziet 2BFree dat veel vrouwen weer hoop krijgen. De vrouwen die we helpen, leren we dat ze waardevol zijn en dat Jezus van ze houdt.

GEISOLEERD, MAAR NIET VERLATEN

In deze tijd van toegenomen sociaal isolement, bereikt 2BFree steeds meer slachtoffers van mensenhandel. Een van de dingen die we ze leren is het maken van goede keuzes. Daarnaast delen we het evangelie met hen en of ze voor Jezus willen kiezen of niet, we staan ​​altijd voor ze klaar door ze de liefde van Christus te laten zien. Het leven van de vrouwen die we helpen verandert niet altijd meteen, maar het geeft hen de kans om God te leren kennen door de zaadjes die we planten.

HOE KAN JE HELPEN?

Bid alstublieft voor de slachtoffers van mensenhandel die momenteel door ons worden geholpen, dat ze een hersteld zelfbeeld krijgen, meer zelfvertrouwen en dat ze goede keuzes leren maken voor zichzelf en voor hun toekomst.

Mocht u het op het hart hebben, dan is het ook mogelijk om te doneren aan dit belangrijke initiatief. We hebben dit project tot nu toe kunnen ondersteunen op diverse vlakken, inclusief uitbreiding van de opvang die volledig is gefinancierd door CBN’s Operatie Blessing, waardoor meer vrouwen kunnen worden gered en gehuisvest. We hebben ook het voorrecht in de kosten te voorzien voor een cursus voor de vrouwen, waardoor ze kunnen groeien in hun geloof.

Deze fondsen zijn alleen beschikbaar dankzij de hulp en vrijgevigheid van onze partners en donateurs. Samen kunnen we de handen ineenslaan om de 2BFree-bediening te zien groeien en nog meer vrucht te laten dragen.

Meer artikelen: