Superboek

Het voor een Emmy Award genomineerde televisieprogramma Superbook brengt de Bijbel voor kinderen op een bijzondere manier tot leven. Hun geloof zal worden opgebouwd, terwijl ze met plezier kijken naar de geanimeerde Bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament.

Het Evangelie verspreiden

Er zijn meer dan 17 miljoen mensen die sinds 2013 het Evangelie hebben gehoord via de Superboek app en de website. Via de nieuwste technologie bereikt CBN vele kinderen van over de hele wereld met het Evangelie op een dusdanige manier die ze niet zullen vergeten.

162 miljoen kijkers

In de afgelopen jaren is het aantal kijkers enorm gestegen tot meer dan 162 miljoen in meer dan 83 landen. Het eerste seizoen van Superboek is in 45 talen vertaald en seizoen 2 in 32 talen, waarbij er op dit moment aan meerdere vertalingen wordt gewerkt. Wist je dat alleen al in Europa Superboek op televiezenders in meer dan 15 talen wordt uitgezonden? Tevens hebben naar schatting ongeveer 95 miljoen kijkers het ‘reddingslied’ meegezongen die aan het einde van iedere aflevering wordt afgespeeld en gezongen.

Superboek is te zien op Family7

Dankzij een bijzonder mooie samenwerking zal Superboek te zien zijn op Family7, de christelijke televisiezender van Nederland. Superboek wordt uitgezonden op Zondagavond om 18.30 uur.

www.Family7.nl

Speciaal voor ouders

Veel ouders krijgen te maken met het vraagstuk hoe ze tijdens de opvoeding van hun kinderen iets van God en de Bijbel kunnen meegeven. Superboek is het perfecte programma om kinderen op een avontuurlijke en leerzame manier een Bijbelse boodschap mee te geven. In iedere aflevering worden de kinderen namenlijk meegenomen op een Bijbels avontuur en leren ze lessen over het leven van Koning David, Johannes de Doper tot en met het leven van Jezus.

 

 

Superboek voor Kinderwerk

In Amerika, het Verenigd Koninkrijk en diverse andere Europese landen is Superboek al beschikbaar om door kerken gebruikt te worden voor het kinderwerk en de kinderdiensten. Op het moment is CBN Nederland bezig om het programma gereed te maken, zodat de Nederlandse kerken in de nabije toekomst ook gebruik kunnen maken van Superboek voor hun kinderwerk.

 

 

Steun Superboek

Dankzij uw hulp kunnen we kinderen in Nederland zegenen met Superboek. Samen kunnen we:

Superboek vertalen – Help kinderen het evangelie in hun eigen taal te horen. CBN hoopt alle seizoenen van Superboek in het Nederlands beschikbaar te kunnen maken.

Ouders ondersteunen – Help ouders de Bijbelse waarheden aan hun kinderen mee te geven via de afleveringen en lessen van Superboek.

Evenementen organiseren – Help ons om Superboek evenementen voor kinderen te organiseren.

Kinderen onderwijzen – Help kinderen de Bijbel beter te leren kennen via de Superbook app.

Kinderwerk opbouwen – Help met het vertalen van de Superbook Academie voor kinderwerk in Nederlandse kerken.

Via deze pagina www.cbnnederland.nl/doneer kunt u een eenmalige of maandelijkse vrijwillige bijdrage leveren om Superboek te ondersteunen.