Gebed

Bij CBN staan wij klaar om voor uw nood te bidden.

De Bijbel zegt in Filippenzen 4:6-7 het volgende over gebed: “Weest in geen ding bezorgd, maar laten bij alles uw wensen door gebed en smeking met dankzegging bekend worden bij God.”

Heb jij ergens gebed voor nodig? Stuur ons je gebedspunten en dan bidden wij met je mee.

Je kunt het gebedsformulier invullen, maar je kunt voor persoonlijk gebed ook telefonisch contact met ons opnemen via:+44 207 101 7045. In de toekomst zal er ook een Nederlandse gebedslijn beschikbaar zijn, maar op dit moment is het telefonische contact alleen mogelijk in het Engels.

Genezen van huidkanker

Een kijker van ‘De 700 Club’ deelde onlangs hoe God haar genas van huidkanker.

“Inmiddels had ik al twee operaties ondergaan voor mijn huidkanker. De arts vertelde dat de tweede operatie niet goed was verlopen en dat ik nog een keer geopereerd moest worden. Terwijl ik op Family 7 naar De 700 Club keek, werd er gebeden dat er iemand was die twee operaties had ondergaan voor huidkanker en dat deze persoon genezen was en geen nieuwe operatie hoefde te ondergaan.

Toen ik dat hoorde zei ik tegen de Heer: ‘Als dit voor mij is, dan ontvang ik die genezing.’

Even later bezocht ik de arts en hij bekeek de plek waar de huidkanker zat. Hij vertelde me dat het heel mooi genezen was en dat ik een derde operatie niet hoefde te ondergaan!

Prijs de Heer!”

Anoniem

Genezing van mijn oog

Tijdens het kijken naar het CBN programma ‘De 700 Club’ op Family 7, is een kijker op bijzondere wijze genezen.

“Onlangs was ik in het ziekenhuis geweest voor mijn oog, waar ik steeds minder mee kon zien. Er was inmiddels al een datum vastgelegd om een operatie te ondergaan. Terwijl ik in die periode naar de 700 Club keek, werd er in de uitzending gebeden voor genezing van iemands oog. Op dat moment kreeg ik mijn zicht terug en was ik volledig genezen. Toen ik de arts weer bezocht, bevestigde hij dat mijn zicht volledig terug was en was er geen operatie meer nodig.”

Anoniem

Genezen van een whiplash

Al meer dan 20 jaar heb ik last van een whiplash, na aanleiding van een ongeluk. Hierdoor verloor ik onder andere mijn baan en kreeg ik een burn-out.

Terwijl ik ‘De 700 Club’ op Family 7 keek, werd er gebeden voor kijkers met een probleem vanuit de nek naar de rug. Op dat moment voelde ik handen op mijn schouders komen en werd ik aangeraakt op mijn schouders en in mijn rug. Toen die handen mij aanraakten, voelde ik de whiplash letterlijk uit mij gaan.

Nu ben ik weer aan het solliciteren om aan het werk te kunnen gaan! God is onvoorstelbaar goed en ik blijf de uitzendingen zoveel mogelijk kijken! Bedankt CBN, voor jullie bijzondere werk!

Anoniem