Kijk

De 700 Club

De 700 Club is een wekelijks Tv-programma vol van bijzondere getuigenissen en Bijbelse onderwerpen. De 700 Club is het vlaggenschip van de Christian Broadcasting Network en wordt al uitgezonden sinds 1966. Het programma wordt gepresenteerd door Pat Robertson, Terry Meeuwsen, Gordon Robertson, Wendy Griffith en John Jessup.

De 700 Club wordt in 96 procent van de Amerikaanse huishoudens ontvangen op verschillende televisiezenders. De 700 Club en andere Christelijke programma’s van CBN worden in 138 landen uitgezonden met een geschat aantal jaarlijkse kijkers van 360 miljoen mensen.

De 700 Club heeft een eigen gebedscentrum waar wereldwijd dagelijk meer dan 11.000 mensen voor gebed naar toe bellen. Sinds de eerste aflevering van de 700 Club hebben meer dan 2.8 miljoen mensen gebeld om Jezus in hun leven te vragen en redding te ontvangen.

De afleveringen van de 700 Club en de 700 Club interactive zullen net als Superboek op Family 7 te bekijken zijn.

Superboek

Via het door een EMMY genomineede Superboek brengen we de Bijbel voor kinderen op een bijzondere manier tot leven. Door middel van animatie zal hun geloof opgebouwd worden, terwijl ze met plezier kijken.

Het Evangelie verspreiden

Er zijn meer dan 17 miljoen mensen die sinds 2013 het Evangelie hebben gehoord via de Superboek app en de website. Via de nieuwste technologie bereikt CBN vele kinderen van over de hele wereld met het Evangelie op een dusdanige manier die ze niet zullen vergeten.

162 miljoen kijkers

In de afgelopen jaren is het aantal kijkers enorm gestegen tot meer dan 162 miljoen in meer dan 83 landen. Het eerste seizoen van Superboek is in 45 talen vertaald en seizoen 2 in 32 talen, waarbij er op dit moment aan meerdere vertalingen wordt gewerkt. Wist je dat alleen al in Europa Superboek op televiezenders in meer dan 15 talen wordt uitgezonden? Tevens hebben naar schatting ongeveer 95 miljoen kijkers het ‘reddingslied’ meegezongen die aan het einde van iedere aflevering wordt afgespeeld en gezongen.

Jeruzalem Dateline

Jeruzalem Dateline is een wekelijks nieuwsprogramma vanuit Israël. Tijdens de uitzendingen deelt Chris Mitchell van CBN Israël het laatste nieuws wat het Midden-Oosten betreft. De combinatie van Bijbelse inzichten, actualiteiten en interviews maakt Jeruzalem Dateline een inhoudrijk programma dat ervoor zorgt dat je niets mist omtrent de recente ontwikkelingen.

De uitzendingen van Jeruzalem Dateline zijn momenteel alleen in het Engels beschikbaar, maar wanneer er voldoende middelen beschikbaar zijn, mede door steun van de Nederlandse kijkers, kunnen we de uitzendingen in het Nederlands ondertitelen.