De vruchten en impact van de media bediening van CBN Europa

We zijn erg dankbaar dat we zelfs in deze tijd vol van uitdagingen, Gods liefde via de media kunnen delen. Of het nu via print, sociale media of televisie is, we gaan door met het verkondigen van het goede nieuws van Jezus om mensen verlossing te brengen.

DE DIGITALE WEG

Via de digitale weg bereikt CBN de mensen met het Evangelie in hun eigen huis, waarover we bijzondere getuigenissen teruggekoppeld krijgen. Een kijker, Celine, belde om te zeggen dat, terwijl ze op Goede Vrijdag naar de 700 Club keek, Gordon bad en ze wist dat de Heer rechtstreeks tot haar sprak. Ze had op dat moment hevige pijn in haar lichaam. Na het gebed was Celine genezen en ze was vrij van pijn! 

Een andere kijker, die op Family 7 naar de 700 Club keek, vertelde ons dat ze tijdens het gebed genezen was van innerlijke pijn wat ze al jaren met haar meedroeg.

Dit zijn slechts twee van de vele bijzondere getuigenissen die we van mensen hebben gehoord over hoe de Heer via de televisieprogramma’s levens verandert. Prijs God!

ZICHTBARE GROEI

Enkele belangrijke statistieken van onze groeiende media bediening:

Sinds het uitbreken van de pandemie is de vraag naar CBN-programma’s aanzienlijk toegenomen. CBN-programma’s worden nu uitgezonden in 17 talen in heel Europa op meer dan 35 tv-stations!

Op 31 mei 2020 werd Superboek voor het eerst op televisie uitgezonden in Portugal, waar de kinderen naar Gizmo, Joy en Chris kunnen kijken terwijl ze door de tijd reizen om David te vergezellen in zijn zoektocht om de gigantische Goliath te verslaan. Een kijker vertelde: “We hebben een vriend uitgenodigd om naar de uitzending te komen kijken. Het was de eerste keer dat hij het evangelie hoorde!”

De nasynchronisatie van Superboek hebben we ook in diverse nieuwe talen kunnen doen: Grieks, Italiaans, Europees Portugees, Sloveens en Servisch.

In februari lanceerden we CBN-programma’s op Family 7, een Christelijke televisiezender van Nederland. De Internationale versie van de 700 Club wordt ondertiteld in het Nederlands en Superboek Seizoen 1 is in het Nederlands nagesynchroniseerd. We hebben ook een nieuwe Nederlandse CBN-website gelanceerd, www.cbnnederland.nl, waar kijkers meer te weten kunnen komen over de bediening, hun gebedsverzoeken kunnen indienen en een donatie kunnen doen om het werk te ondersteunen.

Superboek wordt tevens nog steeds uitgezonden op nationale seculiere tv-zenders in Polen, Frankrijk, Portugal, Bulgarije en Hongarije, en bereikt veel kinderen en gezinnen met de boodschap van het evangelie.

Wij danken God voor de groei die we in onze mediakanalen zien.

HET REACH-MAGAZINE

God gebruikt niet alleen televisie om mensen met een hoopvolle boodschap te bereiken. Ons REACH-magazine vindt namelijk ook zijn weg naar vele huishoudens en koffietafels, in het Verenigd Koninkrijk.

Elaine vertelde hoe ze vele jaren had geworsteld om de vader van haar zoon die haar had verkracht, te vergeven. Elaine pakte het REACH-magazine en las op een ochtend het artikel over vergeving. Ze vroeg God om de genade en kracht om te vergeven en maakte de keuze om het te doen. Elaine heeft die man na het lezen van dat artikel van ganser harte verlost van alle bitterheid en wrok. Kort daarna stierf de vader van haar zoon, maar wetende dat hij was vergeven! Gods genade kent geen grenzen.

Evenzo is er een krachtige beweging aan de gang via onze sociale media platforms.

Bridget nam onlangs contact met ons op om te zeggen hoeveel ze onze content en podcasts op sociale media waardeerde. Ze merkte op dat de content echt tot haar sprak, haar uitdaagde en haar aanmoedigde door haar stof tot nadenken en gebed te geven.

We willen nogmaals delen dat het een voorrecht is om een ​​baken van licht en een haven in de storm te zijn voor mensen die in deze dagen zonder hoop zitten. We willen al onze partners en supporters bedanken die trouw zijn aan de bediening. We zien hierdoor levens veranderen en mensen die voor de eeuwigheid gered worden.

Voor degenen die nog niet de gelegenheid hebben gehad om deel te zijn van het werk dat CBN Europa doet, zouden we willen vragen of u dit jaar misschien wilt overwegen om het werk te ondersteunen zodat we samen een zegen kunnen zijn voor andere mensen? We hopen met name in de komende kerstperiode wederom vele mensen te kunnen bereiken met het Evangelie van Jezus.

Meer artikelen: