Hoop voor een Armeense familie

Armenui is 28 jaar en woont in Armenië. Haar man was drie jaar geleden onverwachts overleden en daardoor is zij alleen overgebleven om als weduwe voor haar kinderen te zorgen.

Spijtig genoeg woont Armenui in een dorp waar veel armoede en weinig werk beschikbaar is. Toen haar man, die voor hun gezin zorgde overleed, stond haar leven plotseling op de kop.

Armenui voelde zich alleen, had angst en raakte depressief: “Alles voelde zwart en ik leefde als een robot. Ik was het doel van mijn leven kwijt. Mijn enige taak was te zorgen dat ik mijn kinderen kon voeden.”

Gedurende deze periode bleef Armenui op God vertrouwen en bleef ze bidden voor verandering.

Toen het team van CBN’s ‘Orphan’s Promise’ van haar verhaal hoorde, keken ze naar wat ze konden doen om haar te helpen. Het bleek dat Armenui graag kapster wilde worden en we vertelden haar dat als ze dat echt graag wilde, dat we haar daarmee konden helpen.

Toen ze het telefoontje kreeg dat ze aan de kappers cursus mocht beginnen, kon ze haar oren niet geloven dat ze een mogelijkheid had gekregen om een toekomst op te bouwen voor haar en haar kinderen. Voor Armenui was dit een levensveranderende gebeurtenis en hierdoor maakt ze zich geen zorgen meer over hoe ze voor haar kinderen moet zorgen.

Wanneer je de hulp projecten van CBN steunt, dan steun je mensen als Armenui, die mogelijkheden worden geboden om een betere toekomst op te kunnen bouwen.

Meer artikelen: