Hulp en het Evangelie aan zigeunerfamilies

Terwijl het coronavirus de omstandigheden al moeilijker maakte, kwam de zigeunergemeenschap in Zagreb in een nog dieper dal van armoede terecht.

In Juni bezocht CBN Europa zigeunerfamilies in Zagreb en bracht voedselpakketten en hygiëne-artikelen voor baby’s vanuit onze humanitaire afdeling genaamd ‘Operation Blessing’.

Ter plekke konden we tijd besteden met de families en naar hun noden luisteren. We hebben daarmee een begin gemaakt met het leggen van een relatie met de gemeenschap en verlieten die plek vol met ideeën hoe we hen zouden kunnen helpen.

In de gemeenschap wonen ongeveer 40 kinderen tussen 2 en 11 jaar, met wie we Superboek hebben gekeken en mee hebben gespeeld. Graag willen we ook deze kinderen in de toekomst helpen om ze een beter leven te geven.

Zou je met ons mee willen bidden voor de zigeunerfamilies in Zagreb, dat Gods Woord in hun hart geplant wordt en dat ze Jezus zullen leren kennen?

We bidden dat de Heilige Geest ons zal leiden om het Evangelie met ze te kunnen delen. Onze droom is dat de gehele zigeunergemeenschap Jezus leert kennen en dat we hen kunnen helpen in hun praktische noden.

Mocht jij het op je hart hebben om partner te worden van CBN, dan kunnen we samen een zegen zijn voor mensen in nood en ze de liefde van Jezus laten zien in woord en daad. Voor meer informatie bezoek www.CBNNederland.nl

Meer artikelen: