Een opleiding voor Febri

Toen Febri’s vader weg was gegaan, was het voor haar moeder erg zwaar om voor het gezin te zorgen. Wonende in Indonesië, was Febri pas 4 jaar oud toen haar vader hun verlaten had. Nadat Febri de basis school had afgerond, was haar verteld dat ze haar hoop voor een vervolgopleiding moest laten varen.

“Die woorden gingen rechtstreeks door mijn hart heen”, vertelt de nu 19-jarige Febri, terwijl ze aan die dag terugdenkt en haar tranen niet kan verbergen.

Haar toekomst leek hopeloos te zijn, totdat ze hoorde over een gratis school, dat door CBN’s Orphan’s Promise wordt geleid.

Febri werd toegelaten op die school en binnenkort verwacht ze haar opleiding afgerond te hebben en haar diploma te ontvangen. Hierdoor heeft ze hoop voor de toekomst, een baan en een inkomen.

“Ik dank God”, zegt Febri, die dankbaar is voor alle mensen die CBN ondersteunen, zodat haar droom om een opleiding te kunnen doen is uitgekomen.

De humanitaire projecten worden mede mogelijk gemaakt door de steun van CBN partners. Mocht u het ook op het hart hebben om het werk van CBN te ondersteunen, dan kan dat via onze website.

Meer artikelen: