Yvonne ontmoette Jezus in de hemel nadat haar organen uitvielen

“Ik was al een week of twee ziek en het voelde alsof ik een soort van griep had,” vertelt Yvonne Sklar.

Ze dacht bij haarzelf om naar de dokter te gaan om antibiotica te halen, maar ze had er niet echt tijd voor. Ondertussen bleek dat ze Pneumonie had en het erger en erger werd.

“Ik realiseerde me dat het moeilijker werd om te ademen en ik Jezus vroeg wat er aan de hand was. Op dat moment antwoordde Hij en zei ‘Vertrouw me’.

Kort hierna stortte Yvonne in en werd ze naar het Loma Linda Medisch Centrum gebracht, waar dokter Takkin haar ziekte ontdekte. De dokter kon ook zien dat de infectie in haar bloedbanen was gekomen en dat ze in een medische coma gebracht moest worden. Vlak voordat dit gebeurde bad Yvonne veel en vroeg ze haar vrienden om mee te bidden. Toen vielen haar organen plotseling uit. Haar hart, longen en nieren functioneerden niet meer en er was slechts 20% kans dat ze het zou overleven.

Op het moment dat haar organen uitvielen ging Yvonne naar de hemel:

“Ik herinnerde me nog hoe mijn geest mijn lichaam verliet, het was een prachtig moment. Ik kwam op een plek terecht waar de bloemen heel mooi van kleur en zelfs levendig waren. De muziek die ik in de hemel hoorde was mooier dan ieder koor die je maar kan bedenken. Het klinkt als honderdduizenden mensen die samen voor God zingen.”

Toen ontmoette Yvonne Jezus en kreeg ze een boodschap mee:

“Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe het is om in de aanwezigheid van Jezus te zijn, de liefde, het licht en de puurheid… De liefde overwelmde me en vulde mij volledig. Nadat Jezus mij een deel van de hemel liet zien, zei Hij: “Ik wil dat je de mensen over mijn liefde en vergeving vertelt. Vertel de mensen dat ze kunnen komen zoals ze zijn. Ik wil dat mensen zich met een oprecht hart bekeren en mijn geboden volgen.”

Ineens werd Yvonne weer wakker, niet wetende dat de artsen hadden besloten om haar over drie dagen van de kunstmatige coma af te halen en haar heen te laten gaan. Het herstel van Yvonne was een lange weg en haar artsen gaven aan dat ze een levend wonder is en niet konden begrijpen dat ze het had gered.

Yvonne vertelt tot slot:

“Vanaf het moment dat ik weer tot leven kwam, begon ik over de hemel te praten. Ik denk dat mijn missie op aarde is om met andere mensen te delen wat ik heb meegemaakt toen ik in de hemel was en om over de liefde en vergeving van Jezus te vertellen. Woorden schieten te kort om het uit leggen. De hemel is een plaats waar ik naar uit zie om op een dag weer te kunnen zijn en ik wil zoveel mogelijk mensen met me meenemen”

https://www1.cbn.com/being-face-face-god

Meer artikelen: