Het verhaal van Hilary die na een ongeluk de hemel zag

In 2006 was Hilary 27 jaar oud toen ze met haar zus Holly in de auto reed, op weg naar de begrafenis van hun opa. Tijdens het rijden op een zandweg reed de auto door een soort gat in de weg en verloor ze de controle over het stuur. De auto ging vier keer over de kop en belandde in een grasveld. Op dat moment werd het ineens zwart voor Hilary’s ogen en dacht ze dat ze blind was.

Hilary vertelde dat ze bang was en zag haar leven voor haar ogen voorbij vliegen. Ze wilde niet sterven. Ze riep tot God om haar en haar zus te helpen omdat ze vastzaten in de auto. Het duurde een half uur voordat de ambulance er was om hen uit het wrak te kunnen halen. Hilary had ondertussen veel bloed verloren, twee gebroken benen, gebroken ribben en nog veel meer complicaties die levensbedreigend waren.

Terwijl het ambulancepersoneel met Hilary aan het werk waren verloor ze haar bewustzijn en verliet haar geest haar lichaam. Hilary kon van bovenaf alles zien wat er gaande was. Ze zag de mensen die er waren en de auto’s die gestopt waren om te kijken wat er aan de hand was.

Hilary vertelt: “Ik voelde volledige vrede en voelde me gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Daarna zag ik een engel die me bij de hand nam en toen ik naar boven keek, zag ik een gouden plaats. Ook zag ik prachtige kleuren.”

Hierna zag ze een goede kennis van haar vader die een aantal jaar geleden overleden was aan kanker. Hilary: “Ze zag er prachtig uit, helemaal niet ziek zoals ze er uitzag toen ze aan longkanker overleed.”

Ook zag ze haar opa en oma die overleden waren voordat zij geboren was. Haar opa glimlachte naar haar en ze wist dat ze niet verder de hemel in kon gaan en dat ze terug moest naar de aarde: “Op dat moment kwam mijn geest terug in mijn lichaam en kwam ik weer bij bewustzijn.”

Hillary onderging vervolgens 23 pijnlijke operaties. Het was een lange reis, maar Hilary is blij dat ze nog leeft om haar verhaal over het bezoek aan de hemel te kunnen vertellen.

Hilary: “Ik wil dat mensen weten dat de hemel daadwerkelijk bestaat en dat ze hun hoop niet moeten opgeven. Er waren periodes dat ook ik me niet goed voelde, maar mijn geloof heeft me geholpen om sterk en positief te blijven.”

https://www1.cbn.com/700club/hilarys-trip-heaven

Meer artikelen: