CBN zegent Israël

CBN heeft net als God een hart voor Israël. Via de bediening en het werk in het Beloofde Land uitgevoerd, wordt het Joodse volk gezegend.

Na de Tweede Wereldoorlog zijn er vele Holocaustoverlevenden naar Israël verhuisd om daar in geborgenheid te kunnen verder leven. Spijtig genoeg leven vandaag de dag nog een aanzienlijk aantal Holocaustoverlevenden onder de armoedegrens. In Israël steunt CBN de Holocaustoverlevenden en helpt hen waar mogelijk is.

Via het onderstaande artikel kan je het prachtige verhaal lezen van de 80-jarige Alina die een indrukwekkend getuigenis deelde: https://cbnisrael.org/2019/09/01/a-great-testimony-visit-with-alina/

Ook biedt CBN ondersteuning aan alleenstaande moeders die het niet kunnen redden. Dankzij de hulp kunnen zij hun kinderen een goede en gezonde opvoeding bieden.

CBN Israël produceert tevens het programma Jeruzalem Dateline, waarin wekelijks het laatste nieuws en de ontwikkelingen uit het Midden-Oosten gedeeld wordt. Het wordt gepresenteerd door Chris Mitchell. Daarnaast heeft CBN Israël ook diverse bijzondere documentaires geproduceerd over diverse onderwerpen aangaande het Joodse volk.

Het is een zegen om Israël te mogen zegenen en dat CBN daar een onderdeel van mag uitmaken.

Meer artikelen: