CBN helpt kinderen

De kinderen van vandaag zijn de toekomst van deze wereld. Om die reden is het belangrijk om in de volgende generatie te investeren. CBN helpt kinderen op verschillende manieren om hen praktisch en geestelijk een beter vandaag en een betere toekomst te kunnen geven.

Praktische hulp

Het bieden van praktische hulp is essentieel zoals Jezus in Mattheüs 25 uitlegt.

Wist u dat er zijn vandaag de dag nog werelddelen zijn waar mensen geen schoon drinkwater hebben? Zo ook in het geval van de 12-jarige Phea, die dagelijks naar plastic flessen zocht in de hoop dat ze een beetje schoon water zou kunnen drinken. Haar moeder kon geen drinkwater veroorloven en was gebroken toen ze hoorde dat haar dochter dagelijks naar die flessen zocht. Vandaag de dag heeft het dorp van Phea een put waardoor ze schoon water kunnen drinken. Het volledige verhaal lezen op de website van CBN Europa: https://www.cbneurope.com/category-cbn-humanitarian/fresh-drinking-water/

CBN heeft dankzij hulp van de kijkers nog vele andere kinderen mogen helpen, hetzij met medische hulp, voedsel, of door het ondersteunen van alleenstaande moeders zoals bij CBN Israël gebeurt.

Geestelijke hulp

CBN brengt het Evangelie naar de kinderen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om je kinderen over Gods liefde te vertellen. Omdat er in de wereld van vandaag veel aanbod is van entertainment is Superbook het ideale middel om kinderen te bereiken met een boodschap van de Bijbel. Superbook is grafisch van topkwaliteit en de verhaallijn zorgt ervoor dat kinderen ademloos kijken en tegelijkertijd een mooie boodschap meekrijgen.

In tientallen landen bereikt CBN de kinderen via Superbook, dat tevens op vele scholen wordt laten zien. Alleen al in Groot-Brittannië hebben 470 scholen Superbook tot hun beschikking om een impact te hebben op de volgende generatie. In Kroatië en Macedonië wordt Superbook op de nationale televisie uitgezonden en bereikt het wekelijks duizenden kinderen met Bijbelverhalen. Het werk via Superbook wordt ook vandaag de dag in steeds meer talen vertaald om in zoveel mogelijk landen zoveel mogelijk kinderen te kunnen zegenen.

Meer artikelen: