CBN bidt voor mensen

Bij CBN bidden wij voor mensen die het nodig hebben. Met regelmaat krijgt CBN reacties van kijkers die hun getuigenis delen hoe hun leven na het gebed veranderd is.

Hier zijn een aantal getuigenissen van mensen die contact zochten met CBN Europa en om gebed vroegen:

Genezing van kniepijn
Een kijker Lorraine belde dat ze er helemaal doorheen zat, omdat ze haar werk verloor had vanwege een pijnlijk probleem met haar knie. Nadat de medewerkers van CBN met haar spraken, mochten ze voor de knie van Lorraine bidden. Aan het einde van het gebed vroegen ze haar of er verbetering was. Eerder die dag had Lorrain dusdanig veel pijn dat ze niet eens uit bed kon komen, maar na het gebed was de pijn verdwenen en kon ze weer lopen!

Terug bij Jezus
Een andere beller, Robert, belde om Jezus weer terug in zijn leven te vragen. Hij was de afgelopen periode namelijk verward geraakt tussen allerlei verschillende religies. Nadat de medewerkers van CBN met Robert gesproken hadden, hebben ze samen gebeden om zijn leven weer volledig aan Jezus te geven en Hem te volgen!

Bevrijding van angst
Het derde getuigenis is van Tia, die CBN opbelde voor gebed omdat ze veel last had van angstaanvallen. Nadat mensen van het gebedsteam Bijbelteksten voorlazen en met haar baden, ervoer ze verandering. Ze is volgens zelfs weer aan het werk gegaan en werkt nu al 12 week achter elkaar zonder angstaanvallen! Tia dankt God voor het verhoren van haar gebed.

De Bijbel zegt in Mattheüs 7:7-8 het volgende over gebed: “Bidt, en u zal gegeven worden; zoekt, en gij zult vinden; klopt, en u zal opengedaan worden. Want een ieder, die bidt, die ontvangt; en die zoekt, die vindt; en die klopt, dien zal opengedaan worden.”

Wanneer jij gebed nodig hebt dan kan je via de gebedspagina contact met ons opnemen en dan zullen wij voor je situatie bidden en God vragen om jou te helpen.

Meer artikelen: