Tijdens een standaard operatie belandde Dean twee maal in de hemel

Toen Dean Braxton op een dag een niersteen liet verwijderen ging het plotseling mis. Zijn lichaamsfuncties vielen uit en Dean was stervende. De operatie vond plaats in het Francis ziekenhuis in Washington. Terwijl het medisch team hem aan het reanimeren was, bad Dean’s vrouw Marylin om hem in leven te houden.

Terwijl dit allemaal aan de gang was en het hart van Dean ermee ophield ging hij naar de hemel.

Dean vertelt: “Ik voelde geen angst, het voelde alsof ik naar huis toe ging. Toen ik de hemel binnenkwam straalde alles. Het ervaren van alles overwelmde me nog meer dan hetgeen ik zag. Ik wist dat alles goed was, er is in de hemel niets wat niet klopt. En de rust en vrede die ik ervoer was precies zoals in de Bijbel vermeld stond waar er over de vrede gesproken wordt die alle verstand te boven gaat. Ik zag daar ook een landschap waar alles leefde, in de hemel is niets dood.”

Terwijl Dean in de hemel was kreeg het medische team zijn polsslag weer terug en was hij ineens terug in zijn lichaam. Echter begaf zijn hart het voor een tweede keer waarbij Dean wederom in de hemel was en deze keer Jezus ontmoette.

“Het eerste wat mij te binnenschoot was dat Jezus helemaal straalde zoals door Johannes beschreven werd dat Hij stralender is dan de zon. De liefde die ik ervoer is onbeschrijfelijk. Ik zag dat Jezus met de engelen communiceerde via de gedachten, dus niet met hoorbare woorden. Wanneer de engelen met Jezus hadden gesproken bogen ze voor Hem.”

Dean vertelde later dat hij niet terug wilde naar de aarde: “Ik was gelukkig en wilde daar blijven. Ik hou meer van mijn vrouw en kinderen dan ik ooit zou kunnen, maar in de hemel was het gewoon allemaal goed. In de hemel zag ik tevens mijn oma die was overleden en andere familieleden. Ook zag ik allemaal generaties mensen die Jezus als hun redder hebben aangenomen.”

Na een uur en 45 minuten hadden de artsen de hartslag van Dean weer stabiel gekregen, maar Dr. Iregui, zijn behandelend arts, dacht tijdens het proces dat Dean het niet zou overleven: “Ik dacht niet dat hij het zou redden. Ik vertelde Dean’s vrouw dat bidden het enige was wat we nog konden doen, want ik kon niets meer voor hem betekenen.

Het eerste wat Dean tegen zijn vrouw zei toen hij weer tot leven kwam, was: “We moeten mensen redden! We moeten mensen over Jezus vertellen!”

De dokter heeft Dean vanwege zijn wonderlijke herstel de bijnaam ’the miracle man’ gegeven, omdat het een wonder is dat hij er zonder hersenbeschadiging van af is gekomen.

Dean sluit af met de volgende woorden: “Jezus vertelde mij dat Hij me nog nodig had op aarde om werk voor Hem te doen. Ik moest een taak afmaken waarvoor ik op aarde was gezet om te volbrengen.”

https://www1.cbn.com/700club/routine-surgery-opens-door-heaven

Meer artikelen: