Het bereik van CBN

In de Bijbel spreekt Jezus in Matteüs 13 over de gelijkenis van een klein mosterdzaadje dat uitgroeit tot een groot gewas. Ook CBN is ooit begonnen met een klein zaadje, een idee, om wereldwijd mensen te bereiken met de boodschap van Jezus. Dat mosterdzaadje is dankzij Gods zegen en de ondersteuning van kijkers inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Christelijke televisiebedieningen van de wereld en graag willen we het bereik van het werk van CBN met jullie delen.

CBN bereikt mensen in 159 landen en gebieden

CBN vertaalt de programma’s in meer dan 75 talen

CBN bestaat al 57 jaar als bediening

CBN bereikte al 162 miljoen Superbook kijkers

In de afgelopen jaren is het aantal kijkers van Superbook enorm gestegen tot meer dan 162 miljoen in meer dan 83 landen. Het eerste seizoen van Superbook is in 45 talen vertaald en seizoen 2 in 32 talen, waarbij er op dit moment aan meerdere vertalingen wordt gewerkt. Wist je dat alleen al in Europa Superbook op televiezenders in meer dan 15 talen wordt uitgezonden? Tevens hebben naar schatting ongeveer 95 miljoen kijkers het ‘reddingslied’ meegezongen die aan het einde van iedere aflevering wordt afgespeeld en gezongen.

Ondanks het mooie bereik van de afgelopen 57 jaar, hoopt CBN in de komende jaren nog meer mensen tot zegen te kunnen zijn, in Nederland. Europa en wereldwijd.

Meer artikelen: