Tamara Laroux: Zelfmoord is niet het antwoord op je problemen

Tamara was op jonge leeftijd met regelmaat naar de kerk gegaan. Nadat haar ouders gescheiden waren ervoer ze echter veel afwijzing, eenzaamheid en wanhoop. Het ging de slechte kant op waarbij ze zich op een dag op een dieptepunt bevond.

In september 1985, toen Tamara 15 jaar was, zocht ze het geweer van haar moeder en riep tot God om haar te vergeven voor wat ze ging doen. Toen ze het pistool op haar hoofd richtte, was er een stille stem die zei dat ze het pistool niet op haar hoofd moest richten. Tamara richtte het pistool vervolgens op haar borstkas en vreemd genoeg bleek achteraf dat deze keuze haar redding was geweest.

Tamara schoot en overleed. Terwijl haar geest haar lichaam verliet, vertelde Tamara dat ze op een verschrikkelijke duistere plaats terechtkwam waar geen licht was. Tamara zag en hoorde dingen die te erg zijn om te beschrijven. Het was een plek waar God niet aanwezig was.

De hemel

Tamara zag op een gegeven moment dat er een hele duidelijke scheidslijn was tussen de donkere duistere plaats en een stralende hemelse plaats. Plotseling zag ze een hand die zoveel licht straalde wat ze nog nooit eerder had gezien: “Die hand haalde me uit de duistere plaats en plotseling was ik opweg naar de hemel. De hemelse glorie die ik zag en ervaarde is te groot om in woorden uit te drukken. Ik voelde me volmaakt. De kleuren die ik zag straalden zo mooi en ik was vol van leven. Ik ervoer een overweldigend gevoel van vrede, blijdschap en rust.”

Op dat moment werd Tamara bewust van het feit dat ze geschapen was om in Gods aanwezigheid te zijn. Ze wilde daar dus ook blijven, maar ineens werd ze door diverse dimensies naar de aarde naar haar huis teruggebracht. Ze was terug in haar lichaam en opende haar ogen. Toen ze haar ogen opende kon ze nog net zien hoe Jezus de kamer verliet richting de hemel.

Tamara probeerde te beseffen wat er allemaal was gebeurd. Ze was in shock. Net was ze depressief, nu was ze vol van leven, maar lag daar wel met een schotwond bij haar hart. Direct accepteerde Tamara Jezus in haar leven en besloot om voor Hem te leven.

Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen liet de röntgenfoto zien dat de kogel haar hart ongeveer een halve centimeter had gemist.

Nadat Tamara hersteld was, had ze de verantwoordelijkheid op haar genomen om mensen te vertellen dat God heel veel van ons houdt, maar dat de hel ook daadwerkelijk bestaat.”

https://www1.cbn.com/700club/tamara-laroux-out-world

Meer artikelen: