Dr. Mary Neal verdronk en bezocht kortstondig de hemel

Mary Neal, die zelf arts is, deelt haar verhaal hoe zij op een dag een dramatische gebeurtenis meemaakte.

Het was in 1999 dat ze voor haar man’s verjaardag op vakantie gingen naar Chili. Daar gingen ze de hele week kajakken. Op de laatste dag kwamen ze bij een gedeelte waar veel watervallen waren. Op dat moment was ze iets van haar man en de andere kajakkers verwijderd. Toen Mary van een kleine waterval naar het lagere waterniveau peddelde, ging het mis. Ze werd overweldigd door het water, kwam vast te zitten en ze wist dat ze zou verdrinken.

Het enige wat ze toen nog kon doen was bidden en ze bad: “God laat uw wil geschieden.”

Op eens werd ik overspoeld met een gevoel dat ik werd vastgehouden en dat alles goed zou komen. Ik wist dat het met mijn man en onze vier kinderen in orde zou komen. Ik geloof dat het Jezus was die mij vasthield, terwijl ik nog steeds vast zat in de boot. Vervolgens kwamen de andere kajakkers om mij te redden, maar voelde ik hoe mijn geest mijn lichaam verliet. Toen dat gebeurde werd ik naar een hemels pad geleid en zag ik een plaats die prachtig was, vol van kleur. Ik ervoer Gods liefde heel sterk vanuit de plek komen, waar we naar op weg waren. Wat ik daar zag en ervoer stijgt boven alles uit wat ik ooit zou kunnen beschrijven. Ook ervoer ik sterk het gevoel van dat ik thuis was gekomen en dat ik op de plaats was waar ik behoorde te zijn.”

Vervolgens moest Mary terug naar de aarde: “Ineens werd mij verteld dat het mijn tijd nog niet was en dat ik nog meer werk op aarde te doen had. Er werd gezegd dat ik terug zou gaan naar mijn lichaam.”

Terwijl Mary terug moest naar haar lichaam, zag ze wederom van bovenaf alles wat er om haar lichaam heen gebeurde. Ze zag tot in detail dat haar lichaam uit de rivier werd gehaald en dat ze haar gingen reanimeren. Ze smeekten of ze weer wilde gaan ademen en ze weer tot leven kon komen. Toen was ze ineens weer terug in haar lichaam en opende ze haar ogen. Mary is langer dan 15 minuten dood geweest, wat veel langer is dan mogelijk om het te kunnen overleven. Vervolgens was ze vanuit Chili teruggevlogen naar de Verenigde Staten, waar ze kon herstellen. Even later schreef ze een boek over haar gebeurtenis, getiteld ‘To Heaven and Back’. Ze beschrijft daarin hoe Gods liefde is en dat de ervaring met de hemel haar voor altijd heeft veranderd.

Tot slot deelt Mary het volgende: “Alle beloften die God doet zijn waar. God houdt van ons allemaal en Hij bestaat echt. Zijn liefde is alles en als we die liefde kunnen aanvaarden, dan zal dat ons hele leven veranderen.”

https://www1.cbn.com/700club/drowning-victim%E2%80%99s-visit-heaven

Meer artikelen: