Jennifer twijfelde aan Gods liefde

Jennifers vader was een sterke man die zijn drie kinderen in één keer kon optillen, maar van die man was weinig meer over.

Nadat de 16-jarige Jennifer terug kwam van een zendingsreis, kwam ze erachter dat haar vader een auto-ongeluk had gehad en in een rolstoel terecht was gekomen. Hij was voor de rest van zijn leven verlamd.

Jennifer merkte dat ze nu begon te twijfelen aan de gedachte dat God liefdevol was. “Ik dacht: Echt? Is dit wat U uw kinderen aandoet die van U houden en U willen dienen? Ik stopte met het bezoeken van de kerk, ging me focussen op mijn studie en wilde een carrière gaan opbouwen. Vlak voordat ik zou afstuderen probeerde ik met alcohol mijn pijn weg te drinken die er nog zat vanwege mijn thuissituatie. Ik wilde de pijn niet voelen en ik wilde niet huilen over wat mijn vader was overkomen. Mijn zusje, die net was afgekickt van de drugs kwam bij me inwonen en sleurde me mee haar wereld in. Voordat ik het wist zat ik aan de heroïne.

De komende zes jaar was een strijd tegen mijn verslaving en tegelijkertijd wist ik dat ik van God weg aan het rennen was. Ik vroeg me af waarom Jezus mij niet genezen had van alle pijn die ik had. Ik geloofde niet meer dat Hij van mij hield en dat Hij mijn leven kon omdraaien.

Ik werd levensmoe, ik was moe van alles. Toen ik naar de bruiloft was gegaan had ik mijn haar zwart geverfd en droeg ik allerlei kleding en sieraden met doodskoppen. Bij de bruiloft kwam er iemand naar mij toe en zei dat ik met die doodskoppen mezelf met een geest van de dood had omkleed.

Kort daarna voelde ik God voor het eerst sinds een hele lange tijd en Hij zei: ‘Het is klaar nu, het is vanaf nu jij en Ik! Ik heb je gemist, jij bent Mijn dochter en ik wil je terug.”

De komende week leerde Jennifer meer over Gods liefde en Zijn kracht: “Ik heb heel veel gehuild. Er kwamen vervolgens een paar vrouwen met mij bidden en het voelde alsof er tijdens het gebed demonen van mij weggingen.”

Na deze bevrijding was Jennifer weer helemaal toegewijd aan Jezus. Ze liet zich dopen en was helemaal gestopt met het drugsgebruik. Toen ze weer thuis kwam in New Jersey moest Jennifer nog 3 maanden de gevangenis in vanwege een drugsdelict die eerder had plaatsgevonden. In die maanden heeft ze veel tijd kunnen besteden aan God.

Een aantal maanden later trouwde Jennifer gaf haar vader haar weg bij het altaar.

“Wanneer ik naar die periode terugkijk, kan ik Gods trouw zien. Ik probeerde de leegte in mijn leven te vullen met dingen uit de wereld, maar alleen God, Jezus en de Heilige Geest kunnen die leegte opvullen.”

http://www1.cbn.com/grab-control-leads-chaos

Meer artikelen: