Geadopteerd door Jezus

Mijn moeder beviel van mij (Harry) op jonge leeftijd. Toen mijn zus geboren werd, kon mijn moeder het niet meer aan en werden we uit huis geplaatst. We gingen van pleeggezin naar pleeggezin totdat we op vierjarige leeftijd geadopteerd werden door een heel fijn stel. We waren erg gelukkig als gezin tot het moment dat mijn adoptieouders besloten om te gaan scheiden. Dat zette mijn wereld op z’n kop. Deze situatie bracht weer veel oude gevoelens naar boven. Elke ouder die ik had werd van me weggenomen.

Vervolgens ben ik op 19-jarige leeftijd weer bij mijn biologische moeder gaan wonen. De leegte die ik van binnen voelde ben ik toen gaan opvullen met uitgaan, drinken, roken en vrouwen.

Na een tijdje werd ik door iemand uitgenodigd om mee te gaan naar een kerk. Na een strijd van binnen in mij besloot ik mee te gaan. Vanaf het moment dat ik door de deur naar binnen liep, voelde het dat ik erbij hoorde en dat ik geliefd was. Terwijl ik in de dienst zat sprak God tegen mij. Ook zei de voorganger dat als je Jezus in je leven zou willen, dat je naar voren zou kunnen komen. Ik deed dat en ik zei tegen Jezus: “Ik geef mijn leven aan U, want ik heb niks meer.” Het gevoel wat ik op dat moment ervoer toen ik mijn leven aan Jezus gaf was het mooiste gevoel in de hele wereld.

Ik voelde me gebroken en depressief, maar Jezus nam dat allemaal in één keer weg. Het voelt bijna alsof ik opnieuw geadopteerd ben in het gezin van Jezus. Mijn leven is dankzij Jezus helemaal veranderd.

Meer artikelen: