Op God vertrouwen in de wildernis

Hoe kun je van je wildernis een avontuur met God maken? Laat om te beginnen de volgende tekst eens goed in je hart doordringen: Romeinen 8:28 “En we weten dat alle dingen ten goede werken voor degenen die God liefhebben, voor degenen die geroepen zijn overeenkomstig Zijn voornemen.”

ALLE dingen staat er, dat zijn dus ook je beproevingen en moeilijke situaties waar je doorheen gaat.

Geef die situaties aan God met een gevoel van verwachting dat Hij het ten goede gaat gebruiken.

Rust vervolgens in Hem en laat Hem je vullen met zijn liefde en kracht.Vertrouw tot slot op Zijn timing, want Hij heeft een plan met jouw leven zoals Jeremia 29:11 zegt: ‘Want Ik ken de plannen die Ik voor je heb’, verklaart de Heer, ‘plannen om je voorspoedig te maken en je geen kwaad te doen, plannen om je een hoopvolle toekomst te geven.’

Blijf dicht bij Hem en zie hoe God je wildernis ten goede gaat gebruiken.

Meer artikelen: