Een vrouw uit Missouri sterft en gaat naar de hemel

Charlotte Holmes is op een missie om iedereen die ze kent te vertellen over wat ze heeft meegemaakt op de dag dat ze stierf en naar de hemel ging.

Het was een ervaring die haar leven voor altijd veranderde.

Afgelopen september werd ze opgenomen in het Cox South Hospital in Springfield, Missouri, nadat ze een routinecontrole had ondergaan bij haar cardioloog.

In het ziekenhuis kreeg Charlotte een beroerte en stierf. “Ik was plotseling boven mijn lichaam en… ik kon 12 verpleegsters zien. Ik kon de persoon bovenop me borstcompressie zien doen. Ik was niet bang, ik voelde me gewoon goed. Het was geweldig,” vertelde ze CBN Nieuws ‘The Prayer Link.

Charlotte vertelde dat wat ze hoorde en zag mooier was dan ze ooit had gedacht.

“Plots deed ik mijn ogen open en ik wist het, ik wist dat ik niet thuis was”, legde ze uit. ‘Ik wist dat ik naar mijn hemelse thuis was gegaan.’

“Ik rook de mooiste bloemen die ik ooit in mijn leven geroken heb”, vervolgde ze. ‘Er zijn geen bloemen op deze aarde die zo ruiken.’

Charlotte zei dat ze bij de “parelwitte poort” stond en familie en vrienden zag die waren overleden. “Er zijn geen woorden om het uit te drukken.”

“Ik keek en daar stond mijn moeder, mijn vader, mijn zus, mijn beste vriendin,” zei ze. ‘Ze zagen er jong uit. Mijn neef waarvan een been was geamputeerd op aarde, had beide benen. De mensen zagen eruit alsof ze in de dertig waren.’

Charlotte vertelde dat ze daar ook een kind had gezien. “Aan de voeten van mijn vader en moeder lag deze peuter. Ik dacht: ‘wie was dat?’ en toen hoorde ik een stem. Ik hoorde God tegen mij zeggen ‘dat is je kind’.

“Charlotte verloor een zoontje, bijna 40 jaar geleden, toen ze 5,5 maanden zwanger was. Charlotte zei dat ze op dat moment achterom keek en haar familie op aarde zag die huilden.” Ik zei, ‘maar God, ik wilde mijn kleinkinderen zien trouwen’. En plotseling zei God: ‘Je hebt een keuze. Je kunt thuis blijven of je kunt teruggaan. Maar als je teruggaat, moet je vertellen over deze ervaring. Je moet er zoveel mogelijk mee naar huis nemen.”

Hij zei:’ Binnenkort en zeer binnenkort kom ik mijn bruid, de kerk, halen. Je hebt niet lang meer om je missie te volbrengen. ‘Hij zei: ‘Ik zend je in Mijn naam’.

“Charlotte zei dat ze onmiddellijk wist dat ze terug moest gaan. Sindsdien heeft ze het tot haar missie gemaakt om haar ervaring over de hemel te delen.”

De hemel is mooier dan je je kunt voorstellen. En prijs God, want Hij heeft ons de kans gegeven om onze getuigenissen te delen… om Zijn liefde te delen. We moeten zoveel mogelijk mensen mee naar huis nemen.”Ben jij bemoedigd door dit getuigenis? Als je wilt, dan kan je het delen, zodat het ook een zegen voor anderen kan zijn.

Meer artikelen: