Kerk Superboek partner

Om kerken, kinderwerkers, bedieningen en scholen te zegenen, krijg je als Christelijke organisatie gratis toegang tot de Superboek content. Je krijgt toegang tot exclusief Superboek lesmateriaal voor de kinderdiensten. Denk aan Superboek seizoen 1 t/m 4, wat 52 afleveringen zijn en Superboek lessen voor iedere aflevering, waardoor de kinderen nog meer zullen leren over de Bijbel. Het Superboek platform voor Christelijke organisaties zal jaarlijks worden uitgebreid met onze nieuwste content.

Wanneer je als kerk, bediening of school een Superboek Partner wordt met een maandelijkse of jaarlijkse vrijwillige donatie, dan help je ons om dit initiatief draaiende te houden en meer lesmateriaal en content te produceren voor kerken, kinderwerkers,  scholen en bedieningen in Nederland. 

Om een ‘Kerk Superboek partner’ te worden, vul het onderstaande formulier in, waarna je naar een tweede pagina geleid wordt, waar je indien het op jullie hart ligt een vrijwillige kunt doen om de groei van Superboek te ondersteunen. Dit is niet verplicht, maar het wordt enorm gewaardeerd. Dankzij deze samenwerking kunnen we namelijk samen Gods Koninkrijk bouwen en de kinderen, wat de nieuwe generatie is zegenen met een Bijbels fundament dat zo belangrijk is in de wereld waarin we leven.

Wordt Superboek Partner

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.