Op 8 september 2023 werd de regio bij Marrakech getroffen door een verwoestende aardbeving met een kracht van 6,8. Duizenden mensen verloren het leven en honderden anderen raakten gewond. Velen zijn dakloos en hebben dringend hulp nodig. Operation Blessing is zo snel mogelijk in actie gekomen en heeft na deze tragische ramp direct noodzakelijke hulp geboden in de getroffen gebieden.

STEUN DE NOODHULP AAN MAROKKO

Samen kunnen wij een verschil maken en Gods liefde tonen aan hen die het nodig hebben.

Bid jij mee voor Marokko? Als je het op het hart hebt, is alle steun welkom om zo goed mogelijke hulp te bieden aan zoveel mogelijk mensen.

Onze impact

Voorzien in noodhulp

Ons internationale team dat hulp biedt in noodgebieden, genaamd Operation Blessing, is op dit moment ter plaatse om dringend noodzakelijke hulpgoederen te distribueren, waaronder lampen op zonne-energie en waterfiltratie apparatuur. We werken samen met lokale autoriteiten om de best mogelijk hulp te kunnen bieden in de komende dagen en weken.

Hoop herstellen

Aardbevingen slaan zonder waarschuwing toe, waardoor individuen en gezinnen in een staat van shock en gebrokenheid achterblijven. Wanneer deze rampen zich ontvouwen, is Operatie Blessing er om direct hulp en ondersteuning te bieden met het oog op herstel voor de lange termijn.

Wederopbouw van gemeenschappen

De bevolking van Marokko staat voor enorme uitdagingen als gevolg van deze aardbeving. Uw gebed en vrijgevigheid zullen hoop en genezing brengen en helpen bij de wederopbouw van de verwoeste levens van hen die zoveel hebben verloren.

STEUN DE NOODHULP AAN MAROKKO