Heb jij vrede met God?

Vrede met God is het zeker weten dat het goed zit tussen jou en God. Hoe weet je eigenlijk of je vrede hebt met God?

Soms is het een gevoel, dat je weet dat er niets tussen jou en God in staat. Wanneer er wel iets tussen jullie in staat, dan is het misschien een idee om datgene met God te bespreken. Eigenlijk net als je in een relatie dingen bespreekt die tussen twee mensen instaan.

Ook kan het zijn dat gevoel misleidend is en dat je aangeklaagd wordt door schuldgevoel. Daardoor kan jij denken dat het niet goed zit tussen jou en God en maakt de duisternis er goed gebruik van om jou naar beneden te halen. In dit soort gevallen is het belangrijk te wéten dat het goed zit tussen jou en God. Wanneer jij je zonden aan de Here bekend maakt en je bekeert, dan mag je met zekerheid weten dat God je vergeving heeft geschonken! Jezus heeft de prijs betaald aan het kruis, voor alle zonden en alle schuldgevoel! Schudt dan ook alle negatieve gevoelens van je af en leef in de wetenschap dat God vrede heeft met jou, en jij met Hem.

Meer artikelen: