Een bezoek aan de hemel

Deerinda had het nooit aan zien kunnen komen. Een semi-vrachtwagen reed door het rode licht en reed over de bovenkant van haar auto heen. De vrachtwagen miste amper haar hoofd, maar sneed praktisch haar arm af. Haar benen zaten vast onder de motor.

Reddingswerkers waren 45 minuten bezig om Deerinda uit de auto te krijgen. Ten slotte werd ze naar het Methodistenziekenhuis in Indianapolis gebracht.Dr. Renn Crichlow zegt: ‘Het was erg ernstig. Ze had veel bloed verloren toen ze binnenkwam. De fracturen die ze had waren allemaal heel ernstig. Ze had ook nog eens een gescheurde milt en een gescheurde lever. Ze verkeerde in een zeer, zeer ernstige toestand.

“Deerinda moest twee keer worden gereanimeerd en kreeg een zware beroerte. Ze had zeven verschillende operaties, maar bleef in coma. Artsen gaven weinig hoop op haar overleving. Deerinda vertelde wat zij intussen meemaakte: “‘k herinnerde me alleen maar dat ik God zag. Ik was op de trap die naar de hemel leidde en we stonden onderaan. God hield me in Zijn armen. Ik werd vastgehouden als een baby. Ik kan me herinneren dat ik een stem achter me tegen me hoorde praten die zei: ‘Het is oké. Je bent nu veilig. ‘Ik wist dat God was. Ik wist het gewoon. Ik zag zijn gezicht niet, maar ik wist dat Hij me in zijn armen hield Ik wist dat Hij me had gered en ik had het nodig.”

Nadat Deerinda weer bijkwam en het overleefd had, had ze een lang herstel voor de boeg. Ze bleef nog drie maanden bedlegerig thuis en moest alles weer opnieuw leren doen. “Ik was gewoon zo bang. Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen lopen.” Deerinda heeft uiteindelijk alle verwachtingen voor haar herstel overtroffen.”

Ze zeiden dat ik mijn rechterarm waarschijnlijk nooit meer zou kunnen gebruiken. Ze wisten ook niet zeker of ik ooit weer recht zou kunnen lopen. Maar ik loop weer en ik gebruik mijn rechterarm.”

Deerinda is dankbaar dat God haar voor de eeuwigheid heeft gered: ‘Er is een God. Hij hoort je als je met Hem wilt praten en Hem in je hart wilt vragen.”Mocht je bemoedigd zijn door dit bericht, voel je dan vrij om het met anderen te delen zodat het ook een zegen voor hen kan zijn.

Meer artikelen: